Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat Petiţie online pentru înfiinţarea unui spital de pediatrie la Constanţa!

ro

11 Jan, 2020 00:00 3847 Marime text

O mămică din Constanţa a iniţiat în mediul online o petiţie prin care solicită autorităţilor să facă eforturi, în al douăsprezecelea ceas, pentru înfiinţarea unui spital judeţean de pediatrie.
 
În susţinerea demersului său, Ioana Andreea G. explică de ce ar fi nevoie de o astfel de unitate medicala la malul mării:
 
“Pentru că ne dorim cele mai bune condiţii pentru copiii noştri atunci  când ne internăm, cu personal suficient care să se implice în tratarea acestora, fără să mai fie stresaţi că au prea multe atribuţii şi nu le fac faţă.
 
Pentru că nu mai vrem să fim internate câte 2 mămici în acelaşi pat, din lipsa locurilor de pe secţie. Țin să precizez, în secţia de pediatrie, se internează de pe tot judeţul Constanţa plus Tulcea. Nu mai vorbesc de perioada de vară, când practic sunt şi turiştii veniţi din toată ţara şi se supraaglomerează. Nu este uman!
 
Este nevoie de un spital dedicat doar copiilor, pentru că se pare că soluţiile dezinfectante nu sunt de ajuns, şi de acolo şi posibilitatea contaminării copilului cu un alt virus. Iar din aceeaşi lipsă de personal şi atribuţii prea multe, infirmierele nu reuşesc să îşi facă treaba în mod corect pe saloane.
Pentru că ne-am săturat să acceptam toată situaţia şi să spunem asta-i România!”, îşi explică mămica demersul online.
 
Petiţia a strâns până în prezent aproape 3.000 de semnături şi a fost distribuită în mediul online de peste 10.000 de utilizatori.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii