Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început turneul internațional de tineret „Centura Dunării”, la Tulcea

ro

09 Jun, 2015 22:31 904 Marime text
 
Alexandru Popescu l-a învins, în această seară, pe Dziazko Mihhailov (Ucraina), în meciul de deschidere al primei ediții a Cupei de box „Centura Dunării'', eveniment care a adus la Tulcea 50 de sportivi din loturile naționale de tineret din șase state, informează Agerpres.

La evenimentul găzduit de Sala Polivalentă care reunește aproape 50 de sportivi din Croația, Germania, Moldova, România, Ucraina și Ungaria, au participat președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei, alături de alte nume sonore ale sportului cu mănuși din România.

Prezența foștilor campioni mondiali Ion Alexe, Alec Năstac, Paul Dobrescu și a lui Adrian Diaconu la competiția de la Tulcea este, potrivit președintelui FRB, Leonard Doroftei, o asigurare că România poate avea un viitor campion olimpic.

„Suntem aici pentru tinerii din ring. Datoria noastră este să luptăm pentru ei și dorim ca de aici să dăm un semnal că România poate avea un viitor campion olimpic la box'', a afirmat președintele Doroftei.

În timpul Galei de deschidere a primei ediții a Cupei „Centura Dunării'', superviser-ul AIBA, Marko Marovic, i-a felicitat pe sportivi pentru participare și și-a exprimat speranța ca acest concurs să devină o tradiție. „Este o mare onoare să fiu observator în această regiune și sper că această competiție va deveni o tradiție'', a declarat Marovic.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii