Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:22 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început ridicarea maşinilor abandonate din municipiul Constanţa (galerie foto)

ro

11 Apr, 2016 18:54 1981 Marime text
Poliţiştii locali au demarat activităţi specifice pentru eliberarea domeniului public al municipiului Constanţa de autovehicule abandonate sau fără stăpân, în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2006. Acţiunea nu va dura doar o zi. Primele maşini abandonate au fost ridicate astăzi.
 
Pentru o intervenţie cât mai rapidă, poliţiştii roagă toate persoanele care deţin/cunosc date despre astfel de autovehicule, să informeze punctual (locaţie cât mai precisă, cu/ fără număr de înmatriculare, marcă, culoare), prin orice mijloace, inclusiv prin intermediul paginii de Facebook.
 
Oamenii legii precizează că pentru a se putea dispune măsura ridicării/ transportării/ depozitării, este necesar să fie îndeplinită imperativ cerinţa legală cu privire la staţionarea autovehicului în acel loc "de cel puţin un an", sub acest termen autovehiculul nefiind considerat abandonat.
 
După ce a fost făcută sesizarea către Primăria Constanța, autoritățile îl vor soma pe proprietar să-și ridice mașina. Dacă acesta refuză, autovehicului este confiscat și deținătorul lui amendat cu 2.000 de lei.
 
Fotografiile aparţin Poliției Locale Constanța (Facebook)

Ti-a placut articolul?

Comentarii