Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:21 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Traficul pe Autostrada Soarelui este în continuare deviat, pe ambele sensuri. A început operațiunea de transfer al kerosenului.

ro

12 Jul, 2018 09:16 1180 Marime text


Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 79, pe sensul către Capitală,  o autocisternă încărcată cu combustibil lichid (kerosen) s-a răsturnat ieri în afara părţii carosabile.

Pentru a se permite transborbordarea combustibilului, traficul a fost deviat după cum urmează:

- pentru cei care vin dinspre litoral, de la kilometrul 105 (localitatea Drajna) pe DN3A, până în localitatea Lehliu, de unde se reintră pe autostradă;

- pentru cei care vin dinspre Capitală, de la kilometrul 64 (localitatea Lehliu) pe DN3A, până în localitatea Drajna, de unde se reintră pe autostradă.


Sursa: INFOTRAFIC

UPDATE: Precizăm că o macara pusă la dispoziție de către CNAIR a repus pe roți cisterna răsturnată, iar la această oră se desfășoară operațiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne.

La finalul acestei operațiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăța carosabilul și a redeschide circulația pe sectorul închis în condiții de siguranță.

La finalul întregii operațiuni, CNAIR SA va anunța când se va redeschide circulația rutieră pe A2, București – Constanța, pe ambele sensuri.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Sursa: CNAIR

Ti-a placut articolul?

Comentarii