Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț de ultim moment în cazul militarilor arestați la Constanța! Furt de motorină și kerosen din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu

ro

23 Nov, 2022 10:03 1794 Marime text


Curtea de Apel Constanța a decis ca cele opt persoane cercetate în dosarul privind furtul de combustibil din cadrul Bazei Aeriene Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, rămân în arest! 

Decizia este definitivă.

Dosarul este instrumentat de procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar  București. 

În cauză, 7 militari și a un civil sunt în arest.
 
Militarii fac parte din cadrul Bazei Aeriene Mihail Kogălniceanu, județul Constanța și au sustras, spun procurorii, în mod  repetat,  în cursul anului 2022, combustibil  aparținând  unității  militare, kerosen și motorina, în cantitate totală de aproximativ 7 tone, valorificat sau folosit ulterior în interes personal.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii