Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost şedinţă extraordinară Află ce noi proiecte au votat consilierii locali din Medgidia

ro

11 Oct, 2013 13:23 2092 Marime text
Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia pe luna octombrie  a avut loc ieri începând cu orele 18.00 la sediul primăriei. Pe ordinea de zi au fost înscrise trei proiecte de hotărâre.

Primul punct de pe ordinea de zi, l-a reprezentat, proiectul de hotărâre privind „Aprobarea Rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pentru anul 2013”. Astfel, valoarea bugetului iniţial s-a mărit cu suma de 181.000 lei reprezentând venituri de la bugetul de stat pentru finanţarea sănătăţii şi suplimentarea veniturilor din donaţii şi sponsorizări cu suma de 51.000 de lei.

La al doilea punct de pe ordinea de zi, s-a votat proiectul de hotărâre privind „Completarea bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al  Municipiul Medgidia, jud. Constanţa". Propunerea a avut în vedere necesitatea completării inventarului domeniului privat al municipiului Medgidia cu imobilele terenuri identificate, pentru efectuarea documentaţiei cadastrale în vederea înscrierii în cartea funciară, precum şi pentru utilizarea eficientă a terenurilor proprietate privată a municipiului prin valorificarea superioară a potenţialului acestora.

Cel de-al treilea punct de pe ordinea de zi, l-a reprezentat proiectul de hotărâre privind „Aprobarea radierii din inventarul loturilor de teren pentru aplicarea Legii nr.15/2003 a lotului 1 situat în Medgidia, str. Jiului nr. 14E şi trecerea acestuia în inventarul domeniului privat al municipiului Medgidia, în vederea iniţierii procedurii de închiriere prin licitaţie publică”. Scopul acestei concesionări reprezintă o formă de exploatare a imobilului-teren prin care se poate asigura realizarea unor venituri la bugetul local, încurajarea şi stimularea iniţiativei private de a dezvolta activităţi cu efecte în plan economic şi social, transmite Compartiment Relaţii Publice şi Presă din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii