Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost lansată pagina oficială de Facebook a Autorității Electorale Permanente

ro

26 Nov, 2015 17:38 1077 Marime text
 
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță lansarea paginii sale oficiale de Facebook, care poate fi accesată începând din data de 26 noiembrie 2015 la următorul link: https://www.facebook.com/AutoritateaElectoralaPermanenta/.
AEP își propune să fie o prezență activă și în spațiul virtual al social media, pentru a comunica mai rapid și mai eficient cu cetățenii, care reprezintă ”publicul-țintă” al tuturor acțiunilor întreprinse de noi în organizarea și desfășurarea unor alegeri libere și corecte.
„Vom fi alături de alegătorii români din țară și din străinătate, pentru că votul fiecăruia dintre ei contează, iar obiectivul nostru este să-i ajutăm să devină cetățeni informați. Noul canal de comunicare va fi folosit în special pentru a-i ajuta să-și cunoască drepturile electorale, să știe cum să și le exercite și să se informeze direct ”de la sursă” pe orice temă care are legătură cu participarea lor în alegeri.  Așadar, cetățenii din țară și din străinătate care vor să fie corect informați în domeniul electoral sunt invitați să ne viziteze pagina de Facebook. Aici vor găsi toate informațiile de care au nevoie, prezentate într-o formă accesibilă: știri, fotografii și clipuri de informare”, spun cei de la AEP.
Cei care doresc să devină operatori ai birourilor electorale ale secțiilor de votare sau experți electorali se pot documenta rapid accesând pagina oficială a AEP de Facebook.
Clipurile realizate de AEP pentru informarea alegătorilor conțin toate datele care îi interesează pe aceștia.  AEP va fi în continuare la dispoziția cetățenilor  și la numerele de telefon afișate pe site-ul www.roaep.ro sau la adresele de e-mail comunicare@roaep.ro și office@roaep.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii