Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A debutat Târgul ExpoAgroUtil Constanţa. Participă expozanţi naţionali şi internaţionali (galerie foto)

ro

04 Apr, 2019 11:30 2354 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează în perioada 4 - 7 aprilie Târgul ExpoAgroUtil Constanţa. Deschiderea oficială a avut loc azi, 4 aprilie 2019, ora 11.00, în Parcarea VIVO! Constanţa. Precizăm că evenimentul este unul naţional cu participare internaţională, în domeniul agriculturii şi industriei alimentare, a ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie.

La eveniment ministrul Petre Daea, de la Agricultură nu a mai reuşit să ajungă, însă a fost prezent directorul Direcţiei Agricole Constanţa, Iulia Bruchental, alături de primarul Constanţei, Decebal Făgădău, subprefectul Ali Şenol, administratorul judeţului Constanţa, Mirela Matichescu şi mulţi alţii. De la CCINA este prezent Dănuţ Jugănaru, directorul camerei.
 
Evenimentul beneficiază de o prezenţă masivă a producătorilor si distribuitorilor de utilaje şi inputuri agricole, dar şi de material săditor, produse tradiţionale şi viti-vinicole.  Acest lucru demonstrează faptul că manifestarea a devenit, pe an ce trece, una dintre cele mai mari din ţară,  iar Dobrogea este un punct deosebit de important, pe harta ţării, în acest domeniu. Până în prezent, sunt înscrişi peste 85 de participanţi, pe o suprafaţă de expunere de 16.000 mp, în creştere cu 20% faţă de anul trecut şi cu 35% mai mult decât în anii anteriori, acest lucru demonstrând, încă o dată, importanţa evenimentului.
 
„În acest an, ne vom bucura de prezenţa a 20 de expozanţi care expun pentru prima dată la Constanţa şi se remarcă revenirea, printre expozanţi, la această manifestare, a peste 10 firme care nu au mai participat în ultimii ani. De asemenea, regăsim, printre expozanţi, firme din Italia, Grecia, Bulgaria, restul fiind participanţi tradiţionali din România. Ne bucuram să avem expuse, în premieră, la această ediţie, după mulţi ani de absenţă, tractoare fabricate în România, alături de cele din import! Prin implicarea Asociaţiei Producătorilor Privaţi Agricoli de Cereale şi Plante Oleaginoase din judeţul Constanţa şi a LAPAR, a Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Constanţa, dar şi a AGRO-TV-ului, fermierii interesaţi vor participa la întâlnirile cu specialiştii, pentru a afla noutăţile din domeniu, promovate în cadrul târgului. Ca în fiecare an, la această ediţie a târgului ExpoAgroUtil, participanţii vor avea oportunitatea de a beneficia de oferte promoţionale, de a lansa comenzi şi de a perfecta contracte“, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.
 
ExpoAgroUtil va putea fi vizitat zilnic, între orele 10.00 - 19.00 (4-6 aprilie) şi între orele 10.00 - 14.00 (în data de 7 aprilie).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii