Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A câștigat licitația organizată de Primăria Constanța pentru contractul de panotaj pe 5 ani Euromedia Group SA va construi un suport publicitar pe fațada imobilului City Park Mall

ro

21 Feb, 2024 17:00 886 Marime text
  • Euromedia Group SA a obținut un act de urbanism de la Primăria Constanța.
  • Potrivit certificatului de urbanism, Euromedia Group SA va amplasa un suport publicitar tip screen pe fațada imobilului City Park Mall.
  • Euromedia Group SA este controlată de Stalex Pr & Media Events SRL, cu 74,998% din capitalul social, și Nicolaie George, cu 25,002% din capitalul social.
 
Primăria Constanța a emis pentru Euromedia Group SA un act de urbanism. Este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 496 din 20.02.2024 care presupune „Construire suport publicitar tip screen amplasat pe fațada imobilului City Park Mall“.
 
Reamintim că pe 17 februarie, Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța. Două societăți comerciale au depus oferte și își vor împărți contractul de panotaj pentru următorii cinci ani în Constanța. Este vorba despre Euromedia Group SA și New Age Advertising Agency.
 
Euromedia Group cu sediul social în orașul Voluntari și-a adjudecat trei din cele cinci pachete scoase la licitație, în timp ce alte două pachete care cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanța au revenit firmei New Age Advertising Agency din Craiova.
 
Vă reamintim, la Constanța o singură societate a avut timp de 15 ani, contract privind afișajul stradal și de publicitate. Contractul de panotaj din municipiul Constanţa a expirat în 2019. El a fost deținut de SC Seaview Media SRL, aflată acum în mai multe procese cu Primăria Constanța.
 
 

Despre Euromedia Group SA

 
 
Înființată în anul 2014, Euromedia Group SA are sediul social pe Șoseaua Pipera-Tunari, nr. 2/Iii Bis, Clădirea One North Gate, Voluntari, județul Ilfov și oferă servicii de reprezentare media. Acționari în firmă sunt Stalex Pr & Media Events SRL, cu 74.998 % din capitalul social, și Nicolaie George, cu 25,002 % din capitalul social. Administratorii firmei sunt: Coldea Ionuț, Enache Sorin și Nanu Ștefan-Alexandru.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 69 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 37.478.223 lei și o pierdere netă de 3.674.742 lei.
 
De-a lungul anilor, societatea a obținut, prin negociere directă, 52 de contracte de la instituții publice. Printre acestea se numără: Centrul de proiecte culturale al municipiului București – ARCUB, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I Dalles“, Universitatea „Lucian Blaga" din Sibiu, Primăria Sectorului 4 București și altele.
 
Potrivit termene.ro, Nicolaie George mai este asociat în Triangle Invest Associated SRL, Universal Solution SRL și Euromedia Services SRL. La rândul său, Coldea Ionuț este asociat în Cold International SRL și Power Trading SRL.
 
Nu în ultimul rând, Enache Sorin este asociat în Telesport Intermedia SRL, F5 Webcorp SRL, 5 Insi Etc SRL, Flip Com SRL, GMG Media Box SA, Universal Impex Company EST SRL, Realitatea Media Together SRL, Travel BY Heart SRL, Messages To Out There SRL, Pocket Ideas & Advertising SRL, Atds Systems International SRL.
 
De asemenea, Nanu Ștefan-Alexandru este asociat în Alrin & Asn Consulting SRL, Alnan Audio Production SRL, Jaylex Food & Drinks SRL, Efect Media SRL, Topmedia Grup SRL, Take Media SRL, Stalex PR & Media Events SRL, ISN Entertainment SRL, Quantum Link SRL, ISNA Entertainment Mamaia SRL, T.M. ISN Management SRL, BV Isno Entertainment SRL, Billboard Network SRL, Euromedia Services SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și.
 
Unde vor fi amplasate primele panouri publicitare potrivit noului Regulament adoptat de Consiliul Local Constanța?    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii