Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

48 de trenuri anulate de CFR Călători astăzi! Ce garnituri circulă pe ruta București - Constanța

ro

08 Jan, 2017 08:11 3021 Marime text
48 de trenuri au fost anulate în această dimineață de CFR Călători, cele mai multe pe ruta București-Constanța și Fetești – București, dar și din alte județe afectate de viscol și ninsori abundente de mai bine de două zile. Într-un comunicat transmis în această dimineață, CFR Călători anunță că la acest moment se circulă pe toate magistralele feroviare.
 
Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 48 de trenuri (ora 7 dimineața) pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri și pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții. Măsurile operative care se iau au ca prioritate siguranța oamenilor și asigurarea legaturilor pe magistrale, între marile orașe. ”Acolo unde va fi necesar ne organizăm astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvisuri, în funcție de posibilitățile din teren”, a anunțat CFR Călători.
 
Circulația este adaptată conditiilor meteo nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a 4 regionale: București, Craiova, Galați, Constanța. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare.
 
În cursul acestei zile legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată cu mai multe trenuri. IR 1583 este primul tren care pleaca la ora 9.30 din București cu destinația Constanța, iar trenul IR 1636 primul care a plecat în această dimineață, la ora 05:30 din Constanța spre Capitală.
 
Următoarele trenuri programate până la ora 9:00 să circule pe această rută sunt:
 
>>spre CONSTANȚA:
 
R 13081 plecare București Obor ora 07:38
 
>>de la CONSTANȚA:
 
R 8002 plecare Constanța la 5:54 cu destinatia Bucuresti Obor
 
IR 1580 plecare Constanța ora 8.30 cu Bucureşti Nord
 
CFR Călători face actualizari periodice, în funcție de evoluția condiţiilor meteo şi de situația din teren.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii