Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

157 de ani de la înființarea MAI Peste 40 de angajați merituoși au primit distincții

ro

16 Jul, 2019 20:40 2162 Marime text
Astăzi, în prezența ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, s-a sărbătorit pentru al doilea an consecutiv Ziua Ministerului Afacerilor Interne printr-o festivitate menită să pună în valoare și să recompenseze faptele de eroism ale polițiștilor, pompierilor, jandarmilor, polițiștilor de frontieră și piloților salvatori.

În cadrul ceremonialului organizat la sediul instituției, ministrul Carmen Dan a acordat cele mai importante distincții ale MAI pentru profesionalismul și devotamentul cu care angajații și-au îndeplinit atribuțiile și pentru faptul că prin acțiunile lor au salvat vieți omenești sau au prevenit producerea unor situații cu urmări  grave și foarte grave.

În acest an, peste 40 de agenți de poliție/ subofițeri și ofițeri din cadrul Poliției Române, Poliției de Frontieră Române, Jandarmeriei Române, Inspectoratului General al Aviației și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au primit Emblema de onoare a ministerului. De asemenea, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din Poliția Română i-a fost acordată Placheta de onoare pentru prinderea bărbatului care a ucis un polițist din județul Timiș, în luna iunie.


Totodată, ministrul afacerilor interne a apreciat eforturile depuse de personalul  care a gestionat componenta de afaceri interne a Președinției Consiliului Uniunii Europene, pe care România a deținut-o în perioada ianuarie-iunie 2019, și care a  organizat în țara noastră 23 de reuniuni de lucru, formale și informale la nivel tehnic și strategic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii