Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:26 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1 Mai în Parcul Tăbăcărie Locul de joacă pentru copii a devenit sală de mese pentru pensionari (galerie foto + video)

ro

01 May, 2015 11:05 1692 Marime text
Pensionarii din municipiul Constanţa s-au trezit de dimineaţă pentru a sta la rând în Parcul Tăbăcărie. Aceştia aşteaptă să primească mici şi suc din partea Primăriei Constanţa, acţiunea desfăşurându-se în trei locuri din oraş, parcul de la Casa de Cultură, Parcul Tăbăcărie şi Piaţa Far, unde cei prezenţi vor putea urmări şi programe artistice susţinute de formaţii de muzică populară.
 
Mii de mici aşteaptă să fie puşi pe grătar pentru ca mai apoi să intre în posesia unui pensionar. Printre carusele şi căiuţi, oamenii sunt la proba de foc: pregătirea micilor pe grătar. După ce vor fi gata, ei vor fi împărţiţi câte trei mici alături de un pahar de bere sau de suc, în funcţie de preferinţa pensionarilor.
 
„Ştiţi că nu mai pot să organizez sărbătorile câmpeneşti de 1 Mai pentru că nu avem mici, întrucât venise un singur ofertant, l-am declarat câştigător şi a fugit de frică, s-a retras. A fost achiziţie publică, s-a prezentat unul singur, ăla din Braşov, din Constanţa niciunul, a fost declarat câştigător după care a spus «domnule, mie îmi e frică, dacă vă dau mici o să mă caute zece ani în urmă ce am făcut». S-a retras. Îmi pare rău, în primul rând pentru oameni“, spunea primarul Radu Mazăre anul trecut.
 
El obişnuia să participe la aceste acţiuni, dar în acest an nu va putea fi prezent deoarece se află în arest preventiv.


Ti-a placut articolul?

Comentarii