Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:47 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

V-au fost solicitate sume de bani pentru fondul clasei şi pentru fondul şcolii în noul an şcolar?

ro

25 Sep, 2014 16:03 3566 Marime text
Anul şcolar a început, iar odată cu el şi şedinţele în care părinţii sunt anunţaţi despre sumele care urmează a fi adunate pentru fondul clasei şi fondul şcolii. Unii părinţi s-au resemnat, alţii însă şi-au exprimat nemulţumirile pe site-urile de socializare.
Având în vedere că Legea Educaţiei Naţionale interzice colectarea fondului clasei şi al şcolii, ZIUA de Constanţa derulează un sondaj de opinie cu întrebarea:
Sondajul s-a încheiat la data de 13 octombrie 2014.

Vă invităm să faceţi publice, în secţiunea „Comentarii“, ce sume de bani v-au fost solicitate şi la ce unităţi de învăţământ. De asemenea, vă adresăm rugămintea de a păstra civilizat firul discuţiei şi de a nu folosi un limbaj licenţios.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • apostolescu daniela 28 Sep, 2016 10:06 Buna ziua. Am si eu aceeasi problema cu fondul clasei. Copilul meu este la gradinita grupa mijlocie in bucuresti. Si aici ca si la alte gradinite se cere un fond al clasei la care eu nu sunt deacord. Mai rau este ca unii parinti au inceput sa impuna acest lucru fapt pt care au facut o lista asa zisa lista neagra sa vada toata lumea cn a dat si cn nu. Sau lista rusinii se mai cheama. Nu mi se pare normal asa cv. Sa mi se bage mana in buzunar. Sa fiu barfita in sedinte atunci cand nu pot ajunge la sedinta sau sa se faca diferente intre copii pt ca unul a dat si celalalt nu. Chiar nu se poate face nimic? Trebuie facut cv odata si sa nu se mai ceara bani.
  • anonim 12 Oct, 2014 08:25 LA SCOALA 29, GRUPA 0, S-AU SOLICITAT SI PRIMIT CITE 700 RON DE COPIL !!!!!!
  • ANONIM 11 Oct, 2014 12:17 As vrea sa stiu o scoala la care nu se cer bani! Peste tot se platesc astfel de fonduri, doar sunt institutii ale statului..Traim in Romania si trebuie sa platim ...
  • fara nume 25 Sep, 2014 16:45 la şcoala 30 s-au solicitat bani ! fiecare, după posibilităţi ! unii au dat mai mult, alţii mai puţin (600-1000 lei). Dacă nu-i dai, se răsfrânge totul asupra copilului, este marginalizat ! Si spun asta, pentru că stau lângă şcoală, am dreptul să-mi duc copilul acolo, nu sunt cu viză de flotant ca 70% dintre elevii de cls 0 ! doresc să rămân anonim, altfel e posibil ca al meu copil sa suporte consecinte