Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:24 29 03 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ZIUA de Constanţa Sunteţi mulţumiţi de modul în care au gestionat autorităţile române cazurile privind suspiciunile de coronavirus?

ro

02 Mar, 2020 00:00 1919 Marime text

Grupul de Comunicare Strategică din cadrul Guvernului României a anunţat ieri că dintre cele trei persoane depistate pozitiv cu virusul COVID-19 (coronavirus) pe teritoriul României doar doi pacienţi mai sunt purtători ai virusului.


De asemenea, potrivit datelor oficiale, ieri, la nivel naţional, erau 49 de persoane în carantină şi 7.893 de persoane în izolare la domiciliu. Faţă de cifrele comunicate ieri, 29 februarie 2020, pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu, este înregistrată o scădere. Restrângând aria de referire asupra judeţului Constanţa, conform Prefecturii Constanţa, la nivelul judeţului nostru se află cinci persoane în carantină şi 137 de persoane în izolare.


Mai precizăm că în ultimele 24 de ore au fost efectuate 1.061 de apeluri la linia TELVERDE deschisă special pentru cetăţenii care doresc să se informeze cu privire la simptomele celor care contractează COVID-19 (coronavirus) şi care vor sa afle cele mai bune modalităţi de evitare a infectării cu virusul.


De asemenea au fost înregistrate 127 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112, dintre care 17 apeluri au fost efectuate de cetăţenii din Bucureşti. Se remarcă o scădere majoră a apelurilor la numărul unic de urgenţă 112 după operaţionalizarea liniei TELVERDE (0800 800 358) şi mulţumim cetăţenilor pentru înţelegerea manifestată.
În acest context, ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie cu întrebarea:


De asemenea, aşteptăm şi comentariile dvs. pe tema sondajului propus.
 


Citeşte şi: 

Coronavirus
Guvernul României face precizări de ultimă oră. Doar doi pacienţi mai sunt purtători ai virusului


Decebal Făgădău - „Primăria continuă măsurile de prevenţie privind infectarea cu noul coronavirus COVID-19”

Coronavirus
Care este situaţia la nivelul judeţului Constanţa. Ce spune prefectul

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii