Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:57 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța Credeți că este eficientă interzicerea circulației noaptea, ca măsură de protecție împotriva Covid-19?

ro

16 Nov, 2020 00:00 716 Marime text
  • Nu este pentru prima dată când în țară se instituie interdicția de a circula noaptea, din cauza noului Coronavirus.
  • Numeroase persoane au punctat pe rețelele de socializare, cu ironie amară, că o astfel de măsură este „binevenită“, în contextul în care „se știe deja că virusul circulă cu precădere în intervalul 23.00-05.00, iar îmbonăvirile s-a stabilit cu precizie că se produc mai ales în acest interval“.
Din data de 9 noiembrie 2020, noi restricții au fost (re)introduse în Constanța, dar și în tot restul țării, pentru limitarea răspândirii infectării cu SARS-CoV-2.
 
Printre acestea se numără și interdicția de a circula noaptea, în intervalul 23.00 – 05.00,  în lipsa unui motiv întemeiat, dar și a unei declarații pe propria răspundere.
 
Nu este pentru prima dată când în țară se instituie interdicția de a circula noaptea, din cauza noului Coronavirus.
 
Tocmai din acest motiv, pe rețelele de socializare virtuală nu au întârziat să apară polimici cu privire la cât de eficientă este, în încercarea de a proteja populația de răspândirea coronavirusului, interdicția de a circula pe timpul nopții.
 
În acest sens, numeroase persoane au punctat, cu ironie amară, faptul că o astfel de măsură este binevenită, în contextul în care „se știe deja că virusul circulă cu precădere în intervalul 23.00-05.00, iar îmbonăvirile s-a stabilit cu precizie că se produc mai ales în acest interval“.
 
De cealaltă parte, sunt oameni care susțin măsurile de restricționare a circulației pe timp de noapte și le consideră binevenite.
 
În întreg acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 

 

Totodată, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
Citește și:

Motivele invocate de cei prinși fără declarația pe propria răspundere. Sute de persoane verificate la Constanța. Zeci de amenzi

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii