Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie V-ați anulat vreun eveniment stabilit pentru 2020?

ro

19 Oct, 2020 00:00 2401 Marime text

 
Fie că este vorba despre o nuntă, o cununie civilă, un botez, o aniversare sau un curs, mulți dintre noi am fost nevoiți să amânăm evenimentele din viața noastră sau să le realizăm în noile norme ale pandemiei globale.
 
Începând cu 13 octombrie, Comitetul Naţional pentru Situații de Urgență a propus interzicerea organizării de evenimente private precum nunți, botezuri, mese festive etc. atât în spații deschise cât și închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente etc.).
 
Totuși, se permite organizarea de cursuri de instruire și workshop-uri pentru adulți, inclusiv cele organizate pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, cu un număr de participanți de maximum 25 de persoane în interior și de maximum 50 de persoane în exterior și cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite în ordinul ministrului sănătății, potrivit Hotărârii nr. 49 din 13.10.2020 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:

 


 
De asemenea, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii