Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de cum arată pistele pentru biciclete din Constanța? „Doamne ferește, care piste??“, spun constănțenii în online

ro

17 Mar, 2024 17:00 738 Marime text
  • 214 persoane au dorit să participe la acest sondaj, iar 73% dintre acestea au votat „Nu“ la întrebarea redacției, doar 27% dintre respondenți exprimându-și mulțumirea cu privire la noile piste de biciclete din oraș.
ZIUA de Constanța a derulat, în perioada 10 -17 martie 2024, sondajul de opinie pe tema pistelor de biciclete din Constanța.
 
„Sunteți mulțumiți de cum arată pistele pentru biciclete din Constanța?“, aceasta a fost întrebarea la care cititorii ZIUA de Constanța au fost chemați să răspundă în mediul online, atât pe site-ul ziarului, cât și pe pagina oficială de Facebook.
 
Conform rezultatelor disponibile în data de 17 martie 2024, 214 persoane au dorit să participe la acest sondaj, iar 73% dintre acestea au votat „Nu“ la întrebarea redacției, doar 27% dintre respondenți exprimându-și mulțumirea cu privire la noile piste de biciclete din oraș.


 
De asemenea, ne-au fost transmise opinii pe marginea acestui subiect și în mediul online.
 
„Cu siguranță nu sunt la standardul european, cu siguranță nu asigură o trecere confortabilă și mai ales sigură între trotuare și, cel mai grav, nu sunt pe toate străzile!“, a scris un utilizator pe pagina Facebook ZIUA de Constanța.
 
Acesta a continuat arătând că „din păcate, autoritățile din România consideră în mod eronat mersul pe bicicletă ca un lucru recreativ, când, defapt, ar trebui sa fie considerat ca principal mijloc de transport“.
 
Cineva a întrebat retoric „avem piste de biciclete în Constanța? Serios?“, iar altcineva a transmis imagini cu piste de biciclete amenajate în alte zone din lume, utilizatorii fiind de părere că așa ar trebui, de fapt, să arate pistele.
 
Nu în ultimul rând, un alt utilizator a scris „Doamne ferește, care piste??“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Constanța
Iată ce a apărut pe pistele pentru biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (FOTO+VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii