Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de Opinie Sunteți mulțumiți de cum arată municipiul Constanța în pragul Sărbătorilor de iarnă?

ro

17 Dec, 2023 17:00 1147 Marime text
Municipiul Constanța s-a pregătit intens pentru a se prezenta rezonabil pentru Sărbătorile de Iarnă. Dacpă autoritățile au reușit să impresioneze constănțenii și turișltii, rămâne de văzut.

Anul acesta Primăria Constanța a cheltuit aproximativ 900.000 de euro (3,6 milioane de lei fără TVA) pentru beculețele de Crăciun ce sunt amplasate pe bulevardele și străzile din municipiul Constanța.

Nu peste tot acestea sunt așa cum ne-am fi așteptat, mai ales că doar bulevardele și străzile mai mari din oraș au avut parte de beculețe în spiritual Sărbătorilor de Iarnă.

Comparativ cu alți ani, pare că numărul beculețelor a scăzut drastic, în unele zone acestea neridicându-se la standardele cerute de constănțeni.

Nici părerile venite din Orășelul Copiilor amenajat în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie nu sunt pozitive. Astfel, după ce părinții au așteptat aproximativ două săptămâni deschiderea spațiului de joacă, ce au găsit acolo la inaugurare nu a fost tocmai pe placul tuturor, iar comentariile nu au întârziat să apară pe rețele de socializare.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:


 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 Citeste si:

Municipiul Constanța, pregătit pentru Sărbătorile de Iarnă! S-au aprins beculețele de Crăciun pe bulevardele Tomis și Ferdinand (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii