Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți de acord cu introducerea uniformei școlare obligatorii?

ro

10 Sep, 2023 17:00 2875 Marime text
  • Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.

Luni, 11 septembrie 2023, este începutul noului an școlar, peste două milioane de elevi fiind așteptați la unitățile de învățământ din țară.

La finele anului trecut calendaristic, o aprinsă discuție se purta cu privire la introducerea uniformei școlare obligatorii în unitățile de învățământ.

Părerile părinților se împărțeau în două tabere, unii fiind de părere că uniforma contribuie în mod activ la neutralizarea diferențelor sociale și estomparea fenomenelor de bullying pe tema hainelor, iar ceilalți fiind de părere că introducerea unei uniforme obligatorii reprezintă o formă de constrângere a părinților de a achiziționa produse de la „firme preferate“.


În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.


Citește și:

Școala 39 Nicolae Tonitza Constanța – Alb sau lila la uniformă? Decizia se ia în instanță. Când se pronunță judecătorii

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii