Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi de acord ca România să primească în continuare refugiaţi din Orientul Mijlociu?

ro

16 Nov, 2015 00:00 4409 Marime text
La nici un an de la atentatul asupra redacţiei „Charlie Hebdo“, Parisul retrăieşte coşmarul terorismului, de data aceasta într-un atac fără precedent. Vineri seara au avut loc mai multe atacuri armate, coordonate, explozii, în apropiere de Stade de France, unde se desfăşura meciul amical Franţa - Germania, şi o luare de ostatici într-o sală de spectacole. Bilanţul victimelor atentatelor teroriste din Paris a ajuns la 129 de morţi şi 352 de răniţi, dintre care 99 în stare gravă, a anunţat procurorul general din Paris, Francois Molins.
 
Atacurile au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic, care susţine că acestea sunt o reacţie la ofensele aduse profetului musulman Mahomed şi la raidurile aeriene efectuate de Franţa în Siria şi Irak. Anchetatorii francezi au găsit un paşaport sirian printre corpurile atacatorilor kamikaze care au comis atentatele teroriste de vineri seară în apropiere de Stade de France din Paris. Paşaportul aparţine unui imigrant care fusese înregistrat de autorităţile greceşti la începutul lunii octombrie, după ce ajunsese în insula Leros, a anunţat viceministrul grec responsabil de activitatea poliţiei.

Sursa foto: likewebs
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 20 Nov, 2015 20:08 O simpla intrebare : " Cum ar proceda orice alta tara , care s.ar afla in situatia musulmanilor ?", mai exact tara sa.ti fie ocupata de pe o zi pe alta ,de catre niste barbari care bombardeaza , violeaza si ucid civili in numele democratiei .?? Niciodata nu va exista efect fara cauza..... ps. Oare isi mai pune cineva aceasta intrebare???
  • fara nume 20 Nov, 2015 17:30 O INTREBARE. daca in ROMANIA ar fi razboi ar fi doua tabere. buni si rai.poti opta pt una din ele.daca ar trebui sa emigrezi unde ai merge china, japonia, coreea adica opusu credintei obiceiurilor datinilor .....
  • fara nume 20 Nov, 2015 17:13 AVETI MARE DREPTATE DACA APUCA SA INTRE MUSULMANI IMPREUNA CU TERORISTI ROMINIA ADIO TOVARASU PRESEDINTE E BINE SASI DEA DIMISIA CA LUI NUI PT POPORU ROMIN LUI ASCULTA TOVARASA DE LA GERMANIA PT CAI NEAMT NUI ROMIN FIECARE TRAGE PE-NTRU PAMINTUL LUI !!!!!!
  • Radu 20 Nov, 2015 10:40 Aleșii poporului cât și Președintele Țării trebuie să realizeze ca au fost puși în funcție de popor nu de Angela Merkel.să consulte poporul nu Europa. Felicitari țărilor ca Ungaria care au luat o atitudine de opoziție respectând voința poporului.Ar trebui să colaborăm mai bine și mai strâns cu Ungaria pt a proteja în comun cele 2 tari
  • Cucu 19 Nov, 2015 15:08 Nu cred in integrarea acestor oameni,stiu ca au probleme la ei in tara dar trebuie sa stea acolo si sa participe la democratizarea tari lor.Problme sunt peste tot nu am inteles dece trebuie ca noi sa importam probleme noi odata cu acesti oameni.Noi nu suntem in stare sa rezolvam problema cu rromi si putem rezolva cu islamisti?Cred ca se face o mare greseala acceptand acest lucru trebuie sa pastram acest pamant pentru generatiile viitoare de ROMANI CRESTINI nu pentru alte religii pagane.Romani ar trebui sa fie uniti si sa vorbeasca aceiasi limba in acest caz,nu ne intereseaza ce prostii spune Iohanis care are numai cetatenia de ROMAN,normal ca zice si face cei transmite Merkel.