Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunt ofertele de pe litoralul românesc mai bune decât cele de pe litoralul din Bulgaria?

ro

19 Jun, 2023 00:00 1763 Marime text
  • Printre cele mai solicitate stațiuni în țara vecină se numără Nisipurile de Aur, Albena și Sunny Beach care fac concurență stațiunilor Mamaia, Costinești sau Vama Veche
 
 
Vara a început să își intre în drepturi, iar turiștii au început să vină pentru sejururi atât pe litoralul românesc, cât și pe cel bulgăresc. Există un mit că mulți români preferă să meargă la vecinii bulgari, dat fiind gama de oferte all inclusive mult mai largă decât pe litorarlul autohton.
 
Printre cele mai solicitate stațiuni în țara vecină se numără Nisipurile de Aur, Albena și Sunny Beach care fac concurență stațiunilor Mamaia, Costinești sau Vama Veche.  Cert este că în funcție de ce își doresc turiști aleg varianta de litoral românesc sau bulgăresc.
 
Mulți dintre cei care aleg litoralul vecin spun că serviciile sunt peste ceea ce oferă România, însă duc lipsă de elementul distracției care se regășește pe întreg județul Constanța. Totuși, în stațiunile din sudul litoralului românesc a crescut semnificativ numărul de oferte all inclusive, ceea ce poate duce la o creștere a numărului de turiști, însă se ridică serviciile la nivelul celor mărturisite de cele de pe litoralul din Bulgaria?
 
În acest sens, cotidianul ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:
 


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Aproximativ 2.000 de turişti români îşi petrec Paștele pe Litoral. 30.000 de turiști sunt așteptați în weekend-ul de 1 Mai

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii