Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța. Anunț important! Hagi - „Nu mai vreau să fiu acționarul majoritar al acestui club“ (VIDEO)

ro

09 Dec, 2023 15:49 5964 Marime text


Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, campioana României și acționarul majoriar al FCV Farul Constanța, a vorbit din nou, astăzi, 9 decembrie 2023, despre sprijinul pe care trebuie să îl primească clubul de la oraș, județ și toată Dobrogea, el singur neputând să facă mai mult ca până acum.

În acest sens, Hagi își dorește să se ocupe doar pe partea tehnică, și să nu mai fie acționarul majoritar al Farului. Hagi își dorește schimbări importante în club.

Planul lui Gheorghe Hagi e să rămână în club cu 10%, iar restul din pachetul de acțiuni să fie completat de oameni care să investească.  
 

Farul trebui să se gândească serios la ce vrea să devină. Toată comunitatea, Constanța, Dobrogea trebuie să se gândească dacă vrea să aibă o echioă mare. În acest caz, trebuie să se schimbe multe lucruri. O să încercăm să lucrăm la acest aspect, începând cu mine. Nu mai vreau să continui și ca acționar majoritar, ca patron și ca antrenor. Eu vreau să-mi fac meseria de manager și să lucrez în acest sens. Nu mai vreau să fiu acționarul majoritar al acestui club. Sub nicio formă. Am făcut ce trebuia acum doi ani și jumătate. Când alții, în toată România, s-au dezbinat, noi, la Constanța, am fost primii care ne-am unit. Și s-a dovedit că acest lucru a fost fantastic, extraordinar, dar lucrurile nu se pot opri aici. Dacă tot orașul, tot județul, toată Dobrogea, vor să fie cei mai buni, trebuie să fie o schimbare totală. Eu mai mult de ce am făcut nu mai pot face, singur. Așa simt. Fără jucătoti mari, nu poți realiza performanțe deosebite.  Pentru asta ai nevoie de bani, de buget. Dacă se vor face aceste lucruri mari, Farul va deveni mare.  Altfel, ce am obținut anul trecut, se poate din când în când, sporadic sau niciodată. Fotbalul în Dobrogea trebuie să devină o prioritate, Farul să fie echipa tuturor, dacă o ubim cu toții. Trebiie să aibă buget foarte mare. Lucurile nu mai pot merge aaș, ci într-o direcție de progres, de dezvoltare. Nu poți lucra cu deficit de buget și fără bani de transferuri. Trebuie schimbat ceva, consistent. Eu voi păstra 10%, dacă și această valoare. O spun public, ca să o înțeleagă toată lumea. Eu nu plec din club, rămân cu 10%, dar restul trebuie să vină oameni cu bani, care cred că pot face un business, să investească în acest club. Trebuie să se înțeleagă că farul aduce spectacol în oraș și face reclamă orașului, a declarat, printre altele Gheorghe Hagi.

Eu nu pot construi cu norocul. Nu ne putem opri numai la titlul de campioană dacă ne dorim să fim cei mai buni. Farul de anul trecut a fost de departe cea mai bună echipă. Este greșit să spui că suntem aceeași echipă, chiar dacă în mare parte, pe hârtie, lotul este același. Mă refer că mereu am avut 8-9 jucători accidentați. Nu am avut nici măcar în pregătire lotul complet. Farul trebuia să aducă în vară jucători valoroși, dar pentru acest lucru trebuia să avem buget, bani. Totul a venit repede și lumea este obișnuită ca Farul să joace un fotbal foarte bun. Pentru acest lucru trebuie să ai și jucători foarte buni și Farul trebuie să aibă un buget foarte mare și un antrenor care să fie plătit, nu un patron. Trebuie găsită formula de la anul, a mai manționat Hagi.


Citește și:

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Petrolul Ploiești
Hagi - „Va fi foarte greu, dar avem încredere“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii