Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Păreri împărțite cu privire la reintroducerea restricțiilor Covid la deschiderea noului an școlar

ro

18 Jul, 2022 00:00 1315 Marime text
  • S-au înregistrat 117 răspunsuri rezultatul afișat de motorul computerizat de calcul fiind de 50% pentru fiecare variantă de răspuns.
 
Egalitate la ultimul sondaj de opinie lansat  de ZIUA de Constanța în legătură cu probabilitatea reintroducerii restricțiilor Covid la dechiderea noului an școlar, în toamnă.
 
Cei peste o sută de respondenți au avut răspunsuri în număr egal la sondaj derulat de ZIUA de Constanța în săptămâna 10 – 17 iulie 2022, cu întrebarea „Credeți că reînceperea școlilor va readuce vechile restricții Covid?“.
 


Astfel, s-au înregistrat 117 răspunsuri rezultatul afișat de motorul computerizat de calcul fiind de 50% pentru fiecare variantă de răspuns.
 
Amintim, discursul public cu privire la pandemia Covid-19 anunță un al șaselea val și o nouă variantă Covid – Centaurus, ce pare să lovească în plin polulația, potrivit autorităților.
 
Totuși, dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a afirmat în presa centrală că nu crede că ar exista vreun risca ca acest nou val pandemic să ducă la amânarea deschiderii școlilor sau la revenirea scenariilor școlare online.
 
În întreg acest context, nu este de mirare rezultatul sondajului ZIUA de Constanța, date fiind părerile împărțite ale oamenilor cu privire la acest subiect.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și
Sondaj de opinie
Credeți că reînceperea școlilor va readuce vechile restricții Covid?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii