Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu SARS-Cov2 bate record după record. 75% dintre respondenți sunt de acord cu reintroducerea unor restricții

ro

20 Jul, 2020 00:00 1298 Marime text
  • Ultimele informari transmise de Grupul de Comunicare Strategică, arată o creștere alarmantă a noilor cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus, direct proportional cu numărul testelor prelucrate la nivel national
  • Începând cu 17 iulie a.c., autoritățile au luat decizia să prelungească cu 30 de zile, starea de alertă pe teritoriul României
  • 75% dintre respondenți consideră că în actualul context se justifică reintroducerea unor restricții, 21%, nu sunt de acord iar 4% nu știu sau nu au dorit să răspundă


Ultimele informari transmise de Grupul de Comunicare Strategică, arată o creștere alarmantă a noilor cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus, direct proportional cu numărul testelor prelucrate la nivel național, respectiv, 943.733.

La mai bine de patru luni de la debutul pandemiei de Coronavirus, putem concluziona că această perioadă incertă și complet atipică se complică.
Îngrijorarea se amplifică, și nu este exclus absolut nimic în materie de restricții în viitor, de la izolarea la domiciliu până la întreruperea activităților publice pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Începând cu 17 iulie a.c., autoritățile au luat decizia să prelungească cu 30 de zile, starea de alertă pe teritoriul României.
Pericolul reapariției unui nou val al pandemiei coronavirusului există.

Autoritățile ne avertizează cu privire la acest aspect în fiecare zi.
În acest context, ZIUA de Constanța a organizat sondajul de opinie, cu tema, “În condițiile creșterii cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus, se justifică reintroducerea restricțiilor”?.
În cadrul sondajului, cititorii și-au exprimat punctul de vedere, covârșitor. Astfel, 75% dintre respondenți consideră că în actualul context se justifică reintroducerea unor restricții, 21%, nu sunt de acord iar 4% nu știu sau nu au dorit să răspundă legat de subiectul propus.



Citește și:

Sondaj de opinie “În condițiile creșterii cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus, se justifică reintroducerea restricțiilor”?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii