Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților consideră că restricțiile în contextul pandemiei au fost ridicate prea devreme

ro

04 Apr, 2022 00:00 1215 Marime text
Mască de protecție, Sursa: Pixabay

Acum o săptămână, am întrebat locuitorii municipiului Constanța, prin intermediul unui sondaj de opinie lansat pe pagina cotidianului ZIUA de Constanța, dacă sunt de părere că restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19 au fost ridicate prea devreme.
 
Amintim că, pe data de 8 martie 2022, starea de alertă a fost ridicată și au încetat, astfel, toate restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19, după doi ani în care ne-am obișnuit, mai mult sau mai puțin, cu o nouă „normalitate”.
 
Totuși, aproape o lună mai târziu, autoritățile din România îndeamnă, în continuare, la respectarea măsurilor de protecție, întrucât pandemia nu s-a terminat, aspect susținut și de Organizația Mondială a Sănătății.
 
Antonio Guterres, secretarul general al ONU, a explicat că o abordare fără restricții reprezintă „o reţetă pentru mai multe variante virale” ale coronavirusului

Astfel, conform sondajului, 68% dintre respondenți consideră că restricțiile au fost ridicate prea devreme, în timp ce 32% sunt de părere că momentul a fost unul potrivit.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii