Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Doar un sfert dintre respondenți consideră ofertele de pe litoralul românesc mai bune decât cele de la bulgari

ro

26 Jun, 2023 00:00 1182 Marime text
  • Totuși, în stațiunile din sudul litoralului românesc a crescut semnificativ numărul de oferte all inclusive
 
Temperaturile ridicate din termometre a adus un val proaspăt de turiști weekendul ce tocmai s-a încheiat, atât pe litoralul românesc, cât și pe cel bulgăresc.
 
Printre cele mai solicitate stațiuni în țara vecină se numără Nisipurile de Aur, Albena și Sunny Beach care fac concurență stațiunilor Mamaia, Costinești sau Vama Veche.  Cert este că în funcție de ce își doresc turiști aleg varianta de litoral românesc sau bulgăresc. Mulți dintre cei care aleg litoralul vecin spun că serviciile sunt peste ceea ce oferă România, însă duc lipsă de elementul distracției care se regășește pe întreg județul Constanța. Totuși, în stațiunile din sudul litoralului românesc a crescut semnificativ numărul de oferte all inclusive, ceea ce poate duce la o creștere a numărului de turiști, însă se ridică serviciile la nivelul celor mărturisite de cele de pe litoralul din Bulgaria?
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat un sondaj de opinie cu întrebarea „Sunt ofertele de pe litoralul românesc mai bune decât cele de pe litoralul din Bulgaria?”.
 
Rezultatul arată că doar 25% dintre respondenți consider ofertele autohtone mai bune decât cele din Bulgaria, pe când 75% dintre respondenți au ales varianta bulgărească.
 
Printre comentariile primite de la cititori redăm mai jos următoarele:
 
„ Mai bune Nu știu dar mai scumpe da!”
„La mare la noi acum e gol în sudul litoralului. În Eforie sunt multe restaurante închise, s-a cam lămurit lumea cu ofertele/preturile de la noi. Merg numai cei care nu pot sau nu vor sa meargă afara din diferite motive”.
„Păcat că în Constanța nu există destule oferte all inclusive precum sunt la bulgari. Mai mult, ce aqua parkuri găsim în județ? 2-3 și alea destul de slăbuțe în comparație cu marile parcuri acvatice din Bulgaria și Turcia de exemplu”.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Sunt ofertele de pe litoralul românesc mai bune decât cele de pe litoralul din Bulgaria?

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii