Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie De acord cu reintroducerea stagiului militar obligatoriu în România? „DA“, spun 70% dintre participanți

ro

14 Jan, 2024 17:00 984 Marime text
  • Sondajul s-a desfășurat în perioada 7 – 14 ianuarie 2024 și au fost 313 persoane, până la momentul redactării articolului, care au dorit să participe.
Un sondaj derulat de ZIUA de Constanța pe tema reintroducerii armatei obligatorii în România a scos la iveală faptul că mai mult de jumătate dintre respondenți ar agrea această idee.
 
Circa 70% dintre cele 313 persoane care au dorit să participe la sondaj au răspuns afirmativ la întrebarea dacă sunt de acord cu reintroducerea stagiului militar obligatoriu.
 
Pe de altă parte, alți 30% dintre respondenți nu sunt de acord cu această modificare.
 
Sondajul s-a desfășurat în perioada 7 – 14 ianuarie 2024 și au fost 313 persoane, până la momentul redactării articolului, care au dorit să participe.
 
Amintim, pe 1 ianuarie 2024 s-au împlinit 17 ani de când a fost suspendată exercitarea serviciului militar obligatoriu în România.
 
La începutul anului, Ministerul Apărării a efectuat verificări cu privire la actualizarea pregătirii militare a cadrelor în rezervă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ministrul Apărării explică de ce au fost convocați pentru 24 de ore rezerviștii din România
„Trebuia făcut pentru că situaţia o cere“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii