Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ”Dați un leu pentru Ateneu”. Dumneavoastră cât ați fi dispus să dați pentru Cazino?

ro

02 Nov, 2020 00:00 2628 Marime text

Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie unii de alții. Avem nevoie să ne susținem unii pe alții. De ce să donez?
 
Pentru că este nevoie. Cu donația ta, plus a prietenilor tăi, plus a colegilor tăi de muncă se adună resurse care pot schimba vieți.
 
Pentru că deși resursele tale sunt limitate, ele au multă forță. Atunci când donezi începe să te intereseze ce se întâmplă cu banii tăi și devii parte activă a soluției. Este important însă să te gândești un pic cât poți să dai, cine sunt cei pe care vrei să-i ajuți.
 
Alege suma care se potrivește cel mai bine cu capacitatea ta de donație(cât poți sa dai) și cu schimbarea pe care vrei să o produci (cât vrei să dai) dar și cu nivelul de încredere pe care îl ai.
 
Lucrările avansează vizibil la Cazinoul din Constanța.
 
Se recondiționează fereastra scoică dinspre Acvariu a Cazinoului din Constanța, tot acoperișul a fost recondiționat, iar acum se montează învelitoarea din tablă. De asemenea, s-au pus grinzile de fundare pentru consolidarea promontoriului.  Toate aceste informații au fost transmise de reprezentanții Primăriei Constanța, în urma consultării arhitectului Radu Cornescu, reprezentant al municipalității pentru a colabora cu proiectanții și constructorii pe toată perioada desfășurării lucrărilor.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:


 
De asemenea, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
 
Citește și:
 
Lucrările avansează vizibil la Cazinoul din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii