Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Cum credeți că va fi anul 2023?

ro

31 Dec, 2022 00:00 1473 Marime text
  • Specialiștii anunță un an dificil și din punct de vedere financiar, cu scumpiri multiple și o scădere a puterii de cumpărare.
 
Anul 2022 a fost unul cu multe extreme. De la bucuria și libertatea de mișcare recăpătată, de la momente unicate în familie, la război și decese fulgerătoare.
 
Specialiștii anunță un an dificil și din punct de vedere financiar, cu scumpiri multiple și o scădere a puterii de cumpărare.
 
Cu speranța ca anul 2023 să fie unul mai bun cu noi, dar și noi să fim oameni mai buni, mai sinceri și mai răbdători, întrebarea lansată de cotidianul ZIUA de Constanța în cadrul sondajului de opinie este:
 




  De asemenea, așteptăm răspunsurile dumneavoastră și pe pagina noastră de Facebook, prin comentarii, cu respectarea temei propuse și folosirea unui limbaj adecvat, fără injurii sau atacuri la persoană.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Gazele naturale s-au scumpit cu peste 70% în ultimul an. Cu cât s-au majorat prețurile alimentelor de bază

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii