Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:55 21 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că, odată mărite taxele pentru locul de parcare, vor fi construite mai multe parcări în municipiul Constanţa?

ro

27 Apr, 2019 00:00 1942 Marime text
Constănţenii vor scoate, din 2020, mai mulţi bani pentru plata taxei la serviciul local de taxe şi impozite pentru locul de parcare achiziţionat. Taxa a crescut semnificativ, de la 175 de lei la 200 de lei, după ce au fost aprobate bugetul şi hotărârea de ajustare a taxelor şi impozitelor din anul următor.
 
În şedinţa din data de 25 aprilie, consilierii locali au votat proiectul de hotărâre cu privire la taxele şi impozitele locale, iar în urma amendamentelor depuse la proiect, au trecut mai multe modificări ale taxelor. Poate cea mai importantă după taxa de habitat mărită de la 5 lei la 6,5 lei este cea cu privire la locurile de parcare din faţa blocurilor sau din parcările special amenajate în zonele rezidenţiale.
 
Dacă în proiectul iniţial urma să fie mărită cu 10 lei, creşterea taxelor pentru persoanele juridice a dus şi la majorarea taxelor pentru persoane fizice.

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare:
 


 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Radu 02 May, 2019 15:42 Nu înțeleg cum se poate mări taxa pe locul de parcare din moment ce anul trecut ni s-a micsorat timpul in care avem voie sa parcăm pe acel loc cu 11 ore daca nu ma înșel deci mai mult de 30% din an poate parca oricine pe acel loc luînd in considerarr si weekend-urile si sărbătorile legale si ei maresc taxa cu aproape 20%. Să imi explice și mie cineva cum e posibila de fapt o crestere de peste 50% a taxei parcarii comparativ cu ce mi se oferea in anul 2017 . 2018 fiind an mixt dupa intrarea in vigoare a noilor legi locale.