Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul Adrian Mazilu i-a adus victoria Farului în meciul cu UTA. „Marinarii“, la cinci puncte de CFR Cluj

ro

24 Feb, 2023 22:33 1917 Marime text


Farul Constanța, echipa de pe primul loc din Superligă, a disputat în această seară meciul din etapa a 27-a, întâlnind în deplasare UTA.

Confruntarea s-a încheiat cu victoria formației de pe litoral, scor 1-0, grație golului reușit de tânărul de 17 ani Adrian Mazilu, în minutul 60.

În urma acestui succes, „marinarii“ s-au distanțat din nou la cinci puncte (58-53) de a doua clasată, campioana CFR Cluj, care, însă, nu a jucat încă în etapă, urmând a întâlni luni, 27 februarie, Petrolul Ploiești în deplasare, de la ora 20.00.

Formația noastră s-a impus cu și la Arad, cu UTA, scor 1-0, și își asigură primul loc în Superligă și după etapa a 27-a. Un meci pe un teren greu, cu un adversar în mare căutare de puncte, dar experiența și valoarea individuală a jucătorilor noștri a făcut diferența la final. După o serie de ocazii la ambele porți, Adi Mazilu, intrat de numai patru minute, a marcat elegant pe lângă portar, în min.60, și a adus cele trei puncte Farului, se arată pe site-ul oficial al Farului.

 
Au evoluat:

UTA (antrenor, Laszlo Balint): Balauru - Benzar (14 Vukcevic), Chindriș, Benga, Abeid - Anton, Batha (64 Cascini), Ubbink (64 Barbosa) - Roger (46 Otele), Milosevic (78 Postolachi), R.Pop. Rezerve: Kucher - Da Silva, Pașcalău, Hoxhallari.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Sîrbu (54 Kiki), Larie, M. Popescu, Borza (71 Boli) - Artean, Nedelcu, Grameni (82 Casap) - Alibec, L. Munteanu (71 Morar), Sali (56 Mazilu). Rezerve: Buzbuchi - Baravykas, Doukoure, Mateus.

În 27 de partide disputate până acum în acest sezon, Farul a înregistrat 17 victorii, șapte egaluri și trei eșecuri, 58 de puncte și golaveraj 50-25. În etapa viitoare, liderul ierarhiei va întâlni acasă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, marți, 28 februarie, de la ora 20.30.  

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii