Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că CSM Constanța va fi una dintre cele două echipe calificate din grupa H a EHF European League?

ro

22 Oct, 2023 17:00 1343 Marime text

 
  • CSM Constanța a avut un start reușit în grupă, victorie la cinci goluri în deplasare cu Mol Tatabanya KC, scor 29-24.
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța are evoluții deosebite în competiția europeană EHF European League, în care s-a calificat în grupe.
 
În preliminarii, formația antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu a produs surpriza, eliminând finalista ediției trecute, Fraikin Granollers, și pătrunzând astfel în premieră în grupele întrecerii. CSM Constanța le are adversare în grupa H pe Sporting CP (Portugalia), Mol Tatabanya KC (Ungaria) și KGHM Chrobry Glogow (Polonia), iar startul a fost și el unul reușit, victorie la cinci goluri în deplasare cu Tatabanya, scor 29-24.
 
În celălalt meci din prima etapă, Sporting CP - KGHM Chrobry Glogow 37-20, astfel că, după prima dublă, clasamentul este: 1. Sporting CP - 2p (golaveraj +17), 2. CSM Constanța - 2p (+5), 3. Mol Tatabanya KC - 0p (-5), 4. KGHM Chrobry Glogow - 0p (-17).
 
Din grupă merg mai departe, în faza următoare a competiției, după șase etape, primele două clasate. Cele cinci partide pe care le mai are de jucat CSM Constanța sunt: pe 24 octombrie - acasă cu Sporting CP; pe 14 noiembrie - acasă cu KGHM Chrobry Glogow; pe 21 noiembrie - în deplasare cu KGHM Chrobry Glogow; pe 28 noiembrie - acasă cu Tatabanya; pe 5 decembrie - în deplasare cu Sporting CP.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța, victorie cu Universitatea Cluj. „Testul perfect înainte de mult așteptatul duel cu Sporting Lisabona“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii