Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Constănțenii vor să aibă treceri de pietoni semaforizate pe bază de buton

ro

03 Dec, 2018 00:00 1241 Marime text
ZIUA de Constanța a derulat, săptămâna trecută, un sondaj de opinie cu întrebarea „Sunteți de acord cu semaforizarea pe bază de buton la trecerile de pietoni din Constanţa?”

74% din cei 458 de participanți la sondaj îşi doresc ca în Constanţa să existe semaforizare de bază de buton la trecerile de pietoni, în timp ce 26% nu sunt de acord cu această idee.
Câţiva dintre participanţii la sondaj şi-au exprimat şi opinia cu privire la această măsură care ar putea fi implementată în Constanţa.
 
„Nu sunt de acord, pentru că vor fi intersecţii în care pietonii vor traversa câte unul la câteva secunde! Va avea de suferit inclusiv transportul în comun!”
 
„Când se va întâmpla asta, înseamnă că autorităţilor poate le pasă un pic de pietoni. Să ştiţi că sunt şofer şi sunt de acord cu semafoarele cu buton. Poate aşa se reduc numerele victimelor cauzate de neatenţia şoferilor sau de nepăsarea pietonilor când se angajează în traversarea străzilor.“
 
„Așa e civilizat. Apeși butonul, aștepți să-ţi vină rândul să treci, nu te arunci în faţa mașinii fără să te asiguri doar că eşti pe trecere de pietoni. Dar la câte treceri avem mai ales după sensurile giratorii, nu ştiu cum va fi.“
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii