Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Considerați oportun ca în România să fie reintrodusă armata obligatorie, în contextul tensiunilor dintre Rusia și NATO?

ro

07 Feb, 2022 00:00 2660 Marime text
  • NATO a stabilit repoziționarea a circa 1.000 de militari americani din Germania în România.

Neliniști tot mai mari se înregistrează la frontierele statelor europene estice, în contextul schimbărilor pe plan mondial, în care tensiunile dintre Rusia și NATO nu par să se liniștească prea curând.

Ambasada Statelor Unite ale Americii din Kiev i-a îndemnat pe cetățenii americani din Ucraina să părăsească statul, în contextul situației de securitate „imprevizibile“ cauzate de „amenințarea sporită a unei acțiuni militare ruse“.

În paralel, NATO a stabilit repoziționarea a circa 1.000 de militari americani din Germania în România.

În întreg acest context, pe fondul tensiunilor ruso-americane, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:





Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

NATO este garanția vitală a Rusiei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii