Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Ce primar credeți că ar trebui să aibă statuie în fața Primăriei Constanța?

ro

01 Feb, 2021 00:00 3938 Marime text
  • În istoria postdecembristă a orașului s-au succedat, până în prezent (februarie 2021) cinci primari aleși în urma unui vot liber exprimat.
  • În opinia susținătorilor proprii, fiecare dintre primarii Constanței ar merita, cu siguranță, o statuie în fața primăriei, pentru toate lucrurile pe care le-a făcut pentru oraș, în timpul mandatului său.
În urma alegerilor locale din septembrie 2020, orașul Constanța a schimbat culoarea administrației locale și a înlocuit roșu cu galben.
 
În istoria postdecembristă a orașului s-au succedat, până în prezent (februarie 2021) cinci primari aleși în urma unui vot liber exprimat.
 
Aceștia sunt:
 
Cornel Neagoe (martie 1992 – iunie 1996), din partea PNȚCD;
Gheorghe Mihăieşi (iunie 1996 – iunie 2000), din partea PD;
Radu Ştefan Mazăre (iunie 2000 – mai 2015), inițial independent, ulterior înscris în PDSR – PSD;
Decebal Făgădău (iunie 2015 – septembrie 2020), din partea PSD;
Vergil Chițac (septembrie 2020 – prezent), din partea PNL.
 
Fiecare dintre cei șase a avut și, cu siguranță, încă are susținători înfocați, dar și contestatori.
 
În opinia susținătorilor proprii, fiecare dintre primarii Constanței ar merita, cu siguranță, o statuie în fața primăriei, pentru toate lucrurile pe care le-a făcut pentru oraș, în timpul mandatului său.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 



Totodată, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
Citește și:

La cumpăna dintre mandate:
Cei 56 de bărbați care au ținut frâiele Constanței


 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Paul 01 Feb, 2021 15:40 De 4 luni de când este primar Chițac, Constanța este sub asediu!! Tranșeele de pe variantă dar si din oraș spun totul. In ultimii 20 de ani au fost nenumarate lucrari pe partea carosabilă, au fost facute Bulevarde de-a'ntregul, conducte de gaz în jumatate din Constanta s.a.m.d. lucrarile durau de ordinul zilelor pe tronsoane pana cand era restabilita circulatia. Fix de 4 luni Constanta este un front de razboi cu un transeu continuu, varianta Constantei si nu numai, nici un soldat la post doar transeele. Cu asta am spus tot
  • Cetăţean 01 Feb, 2021 15:14 Nu trebuie nicio statuie la nimeni !!! Trebuia opţiune de vot - NIMENI ! Să vedeţi că oamenii nu îşi doresc statui deloc, indiferent cine este propus.