Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Ce măsuri considerați că ar trebui luate pentru a îmbunătăți sistemul de învățământ? Iată ce au ales respondenții

ro

10 Sep, 2023 17:00 764 Marime text



  • După o perioadă de vacanță bine-meritată, elevii sunt gata să se întâlnească cu colegii și profesorii lor și să își continue parcursul învățământului. 

Într-o atmosferă plină de emoție și entuziasm, elevii din întreaga țară se pregătesc să înceapă un nou an școlar în data de 11 septembrie 2023.

După o perioadă de vacanță bine-meritată, elevii sunt gata să se întâlnească cu colegii și profesorii lor și să își continue parcursul învățământului. Elevii vor avea ocazia de a-și aprofunda cunoștințele în domeniile care îi pasionează.

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat un sondaj de opinie cu întrebarea „Ce măsuri considerați că ar trebui luate pentru a îmbunătăți sistemul de învățământ?”.

Rezultatul arată că doar 23% dintre respondenți consideră că modernizarea infrastructurii școlare și a dotărilor este una dintre măsuri, pe când 45% dintre respondenți au ales că măsurile vizează oferirea unor programe educaționale mai flexibile și adaptate nevoilor elevilor.

32% dintre respondenți sunt de părere că sunt necesare Investiții în formarea și dezvoltarea profesională a profesorilor.


Citește și:

Învățământ Constanța: Prefectul județului Constanța oferă declarații despre concluziile întâlnirilor cu managerii școlari din unitățile de învățământ preuniversitar din județ (FOTO +VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii