Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Ce îl mai face fericit pe un copil în zilele noastre? Iată ce au ales respondenții

ro

29 May, 2023 00:00 1083 Marime text


 foto: Pexels
Se apropie 1 Iunie, ziua Copilului. Ziua când și noi, adulții, alături de copii ne aducem în mod inevitabil aminte de copilărie.

Sunt convins că și tu îți aduci aminte cu nostalgie de copilărie. Este acea perioadă a vieții în care totul era simplu, frumos și nu trebuia să faci mai nimic.

Perioada în care părinții îți făceau toate poftele (atunci când meritai) și tu stăteai cât era ziua de lungă pe-afară cu prietenii, la joacă.

Copilăria este cu siguranță cea mai prețioasă perioadă a vieții. Când ești copil abia aștepți să crești și să faci ce vrei tu, fără să mai fii îngrădit de părinți.

În acest sens, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat săptămâna trecută un un sondaj de opinie, pentru a afla părerea cititorilor despre aspectele care pot aduce fericire copiilor intitulat: „Ce îl mai face fericit pe un copil în zilele noastre?“

46% dintre respondenți consideră că pe copii îi face fericiți statul pe internet.

Un alt procent, de 20% consideră că statul cu familia aduce fericirea familiei.

19% din respondenți consideră că a avea un prieten bun îi face fericiți pe copii, iar un procent de 15% consideră că copiii sunt fericiți atunnci când se plimbă cu rolele/bicicleta/skateboard-ul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii