Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Care va fi cea mai populată stațiune de la malul mării în această vară?

ro

24 May, 2021 00:00 1881 Marime text

 
Concediul este una dintre cele mai așteptate perioade din an, fiind un moment care ne ajută să ne îmbunătățim starea emoțională, sănătatea fizică și chiar relațiile de familie, și este tare dificil să ne refuzăm această plăcere, mai ales în condițiile actuale, după multe luni pline de anxietate, incertitudine și evenimente complicate.
 
Dar, este un pas important de făcut. Unde alegem să ne petrecem vacanța? Este o decizie nu tocmai ușoară.
 
Cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie, pentru a afla părerea cititorilor vizavi de alegerea destinației de vacanță la malul mării, în această perioadă, cu întrebarea: „Care va fi cea mai populată stațiune de la malul mării în această vară?”  
 
Dacă alegem stațiunile de la malul mării, oferta este cât se poate de generoasă. Soare și distracție, astfel poate fi definită, în majoritatea cazurilor, o vacanță la malul mării.
 
Deci, indiferent că alegi Mamaia, Eforie, Olimp, Neptun, Vama Veche sau Costinești, distracția va fi garantată. O vacanță de neuitat depinde în mare măsură și de starea ta de spirit și de cum îți place să te delectezi în timpul liber, nu doar de altitudine sau gradele de pe termometru.
 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii