Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Aţi dori să fie interzise sălile de jocuri de noroc la Constanţa?

ro

01 Apr, 2019 00:00 5720 Marime text
Pe 26 mai avem alegeri pentru Parlamentul European, cât şi Referendumul anunţat de preşedintele Klaus Iohannis. Totuşi, în oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, oamenii ar putea ieşi la vot şi pentru a interzice jocurile de noroc.

Primarul Florentin Pandele a anunţat că a iniţiat procedura, fiind deja aprobată iniţiativa de Consiliul Local din localitate. Soţul Gabrielei Firea mai are de aşteptat aprobarea MAI, iar acest referendum va avea loc.
Dacă o astfel de iniţiativă ar fi lansată şi la Constanţa, asta ar însemna că sute de săli de jocuri vor fi închise. La o populaţie de nici 300.000 de constănţeni, există un aparat de tip slot machine la fiecare 151 de locuitori din municipiu. Cele peste 200 de săli de jocuri din oraş, inclusiv pariuri sportive, reprezintă imaginea clară că oamenii îşi încearcă şansele pentru a-şi mări sumele din buzunar.

În municipiul Constanţa funcţionează în prezent, potrivit răspunsului oficial datat la 21 noiembrie 2018, 1.967 de mijloace de joc tip slot-machine clasa A şi aparate electronice atribuitoare de câştiguri cu risc limitat, exploatate în 218 spaţii (săli dedicate de slot machine sau agenţii de pariuri) cu autorizaţii de exploatare valabile acordate de Comitetul de Supraveghere al ONJN. Activitatea de jocuri de noroc tip loto, joc tradiţional se desfăşoară în 20 de agenţii proprii care aparţin de Compania Naţională „Loteria Română” SA.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare:



Citeşte şi:

Răspuns oficial. Nici nu vă închipuiţi câte săli de jocuri, gen păcănele, avem numai în municipiul Constanţa!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • niculae - florian 01 Apr, 2019 08:45 in anii 70 si 80 mergeam de placere la bowling pt aparatele mecanice