Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Administrația Chițac cheltuiește milioane de lei pentru evaluarea unor imobile pe care vrea să le vândă. Ce considerați că ar trebui făcut cu ele?

ro

07 Mar, 2022 00:00 1826 Marime text
  • Primarul Vergil Chițac a anunțat că vrea să vândă unele imobile (n.r. terenuri și clădiri), care sunt în proprietatea municipalității.
  • Motivul este că multe dintre aceste imobile sunt degradate și nu mai sunt utile Primăriei
  • Înainte de a le vinde, primăria trebuie să le evalueze
  • Valoarea estimată a contractului pentru serviciul de evaluare și reevaluare bunuri mobile și imobile este cuprinsă între 2.720.000 de lei  -  3.236.800 de lei cu TVA
 
Recent, primarul Vergil Chițac a anunțat că vrea să vândă unele imobile (n.r. terenuri și clădiri), care sunt în proprietatea municipalității.

Motivul este că multe dintre aceste imobile sunt degradate și nu mai sunt utile Primăriei.

Înainte de a le vinde, primăria trebuie să le evalueze.

Recent, municipalitatea a anunțat organizarea unei licitații pentru evaluarea și reevaluarea bunurilor mobile și imobile. Valoarea estimată a contractului pentru serviciul de evaluare și reevaluare bunuri mobile și imobile ce aparțin domeniului public/privat al municipiului Constanța, potrivit standardelor internaționale de evaluare, la valoarea justă, în vederea înregistrării în evidențele contabile este cuprinsă între 2.720.000 de lei  -  3.236.800 de lei cu TVA.

În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii