Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 82% dintre respondenți cred că Farul Constanța va trece de Sheriff Tiraspol

ro

03 Jul, 2023 00:00 1702 Marime text
 

 
  • Primul meci al dublei manșe Farul - Sheriff Tiraspol, din Liga Campionilor, turul întâi preliminar, se va disputa la Ovidiu, pe 12 iulie.
 
Campioanele României și Republicii Moldova, Farul Constanța, respectiv Sheriff Tiraspol, se vor întâlni în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor, iar 82% dintre cei care au participat la sondajul lansat de ZIUA de Constanța sunt de părere că „marinarii“ vor avea succes în dubla manșă. 
 
Primul meci se va juca la Ovidiu, pe terenul central al Academiei Hagi, miercuri, 12 iulie, de la ora 20.30, iar returul se va disputa peste Prut. În contextul acestei întâlniri, cotidianul noastru a lansat sondajul de opinie cu întrebarea „Credeți că Farul Constanța va trece de Sheriff Tiraspol în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor?“. Duminică, 2 iulie, la închiderea sondajului, răspunsul a fost unul covârșitor în favoarea succesului Farului, 82%, în timp ce numai 12% sunt de părere că în turul doi preliminar va merge Sheriff Tiraspol. 
 
Echipa de peste Prut a câștigat de 20 de ori campionatul în Republica Moldova, de la înființarea clubului, din 4 aprilie 1997. Actualmente, Sheriff îl are ca antrenor pe italianul Roberto Bordin și, din motive de securitate în contextul războiului din Ucraina, campioana Moldovei nu-și susține pe propriul teren meciurile considerate acasă, ci la Chișinău. În ultimii ani, Sheriff a avut rezultate importante în cupele europene, ajungând și în grupele Ligii Campionilor. În această fază, în 2021, a realizat o mare surpriză, învingând Real Madrid în deplasare, cu 2-1! Pe de altă parte, de atunci, grupul de jucători al campioanei Moldovei s-a schimbat radical, în lotul actual mai figurând un singur fotbalist din acea echipă.
 
În ce o privește pe Farul, campioana României  este hotărâră să facă și în 2023/2024 un sezon deosebit, atât pe plan intern, cât și în cupele europene, și are o campanie bogată de transferuri, pentru a-și crea un lot solid, cu care să facă față pe toate planurile competiționale. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.    
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:

Sondaj de opinie
Credeți că Farul Constanța va trece de Sheriff Tiraspol în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii