Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 81% dintre respondenți cred că turneul play-off al Superligii va începe cu Farul Constanța pe primul loc

ro

06 Mar, 2023 00:00 1381 Marime text

 
  • După partida de la Arad, pe care a câștigat-o cu 1-0, formația de pe litoral a înregistrat o victorie (2-0 pe teren propriu cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) și o înfrângere (0-2 în deplasare cu Universitatea Cluj).
 
După meciul Farului Constanța cu UTA, din deplasare, din etapa a 27-a a sezonului regular al Superligii, câștigat de „marinari“ cu 1-0, ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie cu întrebarea „Credeți că Farul Constanța va fi prima în clasament și la intrarea în turneul play-off al Superligii?“.
 
După partida de la Arad, formația de pe litoral a înregistrat o victorie (2-0 pe teren propriu cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) și o înfrângere (0-2 în deplasare cu Universitatea Cluj), iar, înaintea confruntării Sepsi - CFR Cluj, care se joacă luni, 6 martie, de la ora 20.30, Farul continuă să conducă în clasament, cu două puncte în fața campioana en-titre, CFR, care are însă un meci în minus, partida de luni. În ultima confruntare din sezonul regular, echipa constănțeană primește vizita Rapidului, sâmbătă, 11 martie, de la ora 20.30.

 
Aproape de finalul unei prime părți a campionatului pe care „marinarii“ au dominat-o cu autoritate, fiind pe primul loc în foarte multe etape, fanii Farului și microbiștii sunt optimiști că echipa litoralului va intra în play-off tot de pe prima poziție. 81% dintre cei care au participat la sondajul nostru au această părere, la încheierea acestuia, și numai 19% cred că Farul nu va porni în play-off din postura de lider al ierarhiei.
    
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța  
 
Citește și:
 
Sondaj de opinie
Credeți că Farul Constanța va fi prima în clasament și la intrarea în turneul play-off al Superligii?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii