Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:16 21 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 74% dintre respondenți cred că elevii nu se vor întoarce la școală după sărbători

ro

28 Dec, 2020 00:00 471 Marime text
  • Cititorii cotidianului ZIUA de Constanța consideră, în procent de 74%, că elevii nu se vor întoarce la școală după sărbători.
 
Deși mulți părinți sperau ca elevii să se întoarcă la școală cât mai curând, reprezentanţii Ministerului Educaţiei au anunţat că în funcţie de situaţia epidemiologică, se va decide dacă elevii vor reveni la şcoală după Sărbătorile de iarnă.

Însă dacă numărul cazurilor de coronavirus nu va scădea, elevii vor face în continuare cursuri online şi după vacanţa de iarnă.Totodată, 26% dintre respondenți speră ca elevii să se reîntoarcă pe băncile școlilor după vacanță.
 
Reamintim că, la data de 9 noiembrie 2020, directorii unităților de învățământ raportau că un număr de 6.899 de elevi din învățământul de masă și 368 din învățământul special nu dețineau dispozitivele necesare accesării activităților de învățare on-line. Așadar, ceilalți elevi care încă nu au tablete așteaptă următoarea serie, care s-a promis că va ajunge la Constanța în cel mai scurt timp și, implicit, la beneficiari.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii