Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 72% dintre respondenți consideră că femeia din Constanța care s-a filmat bătându-și fiica ar trebui decăzută din drepturi. Ce a decis instanța

ro

17 Jan, 2022 00:00 1828 Marime text

 
  • Imagini șocante în care o femeie din Constanța își bătea fiica de doar 2 ani, au ajuns virale pe internet.
  • În urma acestora, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au demarat o achetă.
  • Femeia se află sub control judiciar pentru 60 de zile.
  • Femeia regretă fapta comisă. 

Femeia care a filmat în timp ce își lovea și agresa verbal fiica în vârstă de 2 ani a fost reținută de polițiștii din cadrul IPJ Constanța sâmbătă seara, 8 ianuarie 2022, iar copilul a fost preluat, împreună cu cei doi frați ai săi, de asistenții sociali din cadrul DGASPC Constanța pentru stabilirea măsurilor de protecție necesare, întrucât tatăl acestora nu se afla în țară la acel moment. 

Copiii au fost despărțiți la doi asistenți maternali, iar tatăl lor a revenit în țară, pe 10 ianuarie pentru a-i prelua din plasament pe cei 3 minori.

„Procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlulul judiciar față de clientă pe un termen de 60 de zile, cu respectarea măsurilor legale, în sensul că nu se va mai putea apropria pe acest termen, la mai puțin de 200 de metri, de copilul cel mic.

De ceilalți doi are voie. Regretă și recunoaște fapta. Sper să nu se repede. Am înțeles că e prima dată când a făcut exces de violență asupra copiilor“, a spus avocatul ei în data de 9 ianuarie 2022.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansat un sondaj de opinie cu următoarea întrebare: „Ar trebui decăzută din drepturi femeia din Constanța care s-a filmat bătându-și fiica?“

Dintr-un total de 323 de respondenți, 72% au răspuns că femeia ar trebui decăzuttă din drepturi, 8% consideră că nu ar fi necesar acest lucru, în timp ce 20% au spus că merită a doua șansă.




 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii