Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 70 la sută dintre respondenţi sunt de acord ca într-un meci de fotbal să se facă mai multe schimbări de jucători

ro

23 Apr, 2018 00:00 1668 Marime text
Cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc, Gică Hagi, managerul tehnic al campioanei României, FC Viitorul, şi cel care a creat proiectul de mare succes Academia Hagi, a ridicat, la conferinţa de presă a meciului cu CFR Cluj, problema schimbărilor de jucători în meciurile de fotbal.
 
„Regele“ a venit cu ideea ca în aceste partide să se opereze mai mult de trei înlocuiri, atât cât e numărul în prezent în primele ligi. „Avem lotul de peste 20 de jucători. De ce nu se fac mai multe schimbări? Sunt meciuri mai multe. Cum să-i băgăm pe jucători, să le dăm spaţiu la toţi? Ca să dea randament, ei trebuie să joace. De ce doar trei schimbări şi nu cinci, şase sau şapte? De ce la alte sporturi se poate şi la noi nu? Nu e tot spectacol? Nu poţi s-o ţii la nesfârşit cu pedala apăsată la maximum. Aţi văzut ce a păţit Barcelona. E corpul uman. Cât să duci?“, s-a întrebat Gică Hagi.
 
În acest sens, am supus dezbaterii cititorilor noştri, dar i-am şi invitat să participe la un sondaj de opinie cu întrebarea: „Sunteţi de acord ca într-un meci de fotbal să se facă mai multe schimbări de jucători, aşa cum propune Gică Hagi?“.
 
70 la sută dintre cei care au participat la sondaj au răspuns „Da”, în vreme ce restul de 30 la sută nu îmbrăţişează ideea lui Gică Hagi, votând „Nu”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii