Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:09 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 67% dintre respondenți și-au amânat evenimentele programate în 2020

ro

26 Oct, 2020 00:00 1044 Marime text

67% dintre respondenții sondajului lansat de ZIUA de Constanța au admis că și-au amânat evenimentele pentru 2020 din cauza pandemiei.
 
Fie că este vorba despre o nuntă, o cununie civilă, un botez, o aniversare, o vacanță sau un curs, mulți dintre noi am fost nevoiți să amânăm evenimentele din viața noastră sau să le realizăm în noile norme ale pandemiei globale.
 


Cei care nu au vrut să-și amâne evenimentul pentru anul viitor au hotărât să renunțe însă la o mare parte din invitați.
 
Începând cu 13 octombrie, Comitetul Naţional pentru Situații de Urgență a propus interzicerea organizării de evenimente private precum nunți, botezuri, mese festive etc. atât în spații deschise cât și închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente etc.).
 
Totuși, se permite organizarea de cursuri de instruire și workshop-uri pentru adulți, inclusiv cele organizate pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, cu un număr de participanți de maximum 25 de persoane în interior și de maximum 50 de persoane în exterior și cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite în ordinul ministrului sănătății, potrivit Hotărârii nr. 49 din 13.10.2020 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii