Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 65% dintre respondeți spun că primăria trebuie să renunțe la Regulamentul Peninsulei Constanța

ro

10 Apr, 2023 00:00 1274 Marime text


 
  • Întrebarea sondajului a fost „Credeți că Primăria Constanța ar trebui să renunțe definitiv la Regulamentul Zonei Peninsulare?“.

Peste 140 de persoane au participat la sondajul derulat de ZIUA de Constanța în perioada 03-09 aprilie 2023, pe tema Regulamentului de acces al Zonei Peninsulare din Constanța.
 
Anulat în primă instanță de Tribunalul Constanța la finele lunii martie 2023 și, anterior, suspendat de către judecători, Regulamentul Peninsulei urmează să intre astăzi, 10 aprilie 2023, din nou, în atenția magistraților, de data aceasta fiind vorba despre cei de la Curtea de Apel.
 
Aceștia sunt chemați să spună dacă regulamentul trebuie să rămână suspendat până la judecarea definitivă a cererii de anulare a acestuia.
 
Totuși, între timp, 65% dintre persoanele care au răspuns la sondaj sunt de părere că Primăria Constanța ar trebui să renunțe definitiv la acest regulament.
 
Întrebarea sondajului a fost „Credeți că Primăria Constanța ar trebui să renunțe definitiv la Regulamentul Zonei Peninsulare?“.
 
Alți 35% dintre respondenți au fost de părere că primăria nu ar trebui să renunțe la acest regulament.
 
În acest context, rămâne de văzut dacă municipalitatea va ataca în recurs decizia Tribunalului de anulare a regulamentului, situație în care dosarul va ajunge la Curtea de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Consilierii USR Constanţa au depus un proiect de hotărâre pentru interzicerea prismelor publicitare în centrul istoric al oraşului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii