Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 58 la sută dintre participanţi cred că rugbyştii de la Tomitanii Constanţa vor câştiga Divizia Naţională de seniori

ro

12 Feb, 2018 00:00 2049 Marime text
Judeţul Constanţa este reprezentat în Divizia Naţională de seniori (eşalonul secund al rugby-ului românesc) de două echipe, nou promovata Tomitanii Constanţa şi CS Năvodari, vicecampioana ultimelor două ediţii ale întrecerii.
 
Tânăra echipă Tomitanii este lider la jumătatea campionatului, în vreme ce formaţia din Năvodari ocupă locul trei după evoluţiile din 2017. În acest moment, clasamentul în DNS este următorul: 1. Tomitanii - 30p, 2. Gloria Buzău - 25p, 3. CS Năvodari - 24p, 4. RC Bârlad - 20p, 5. Ştiinţa Petroşani - 15p, 6. RCM Galaţi - 11p, 7. Bucovina Suceava - 8p, 8. CS U AV Arad - 5p.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat un sondaj de opinie cu întrebarea „Cine credeţi că va ieşi campioană în Divizia Naţională de rugby“, iar 58% dintre cei care au participat, pe parcursul săptămânii trecute, cred că Tomitanii va deveni campioană. 19% au indicat-o pe CS Năvodari drept medaliata cu aur la finele campionatului, în vreme ce 23% dintre participanţii la sondaj sunt de părere că va triumfa o altă echipă din DNS.
 
Pregătită de Cristian Cojocaru, Tomitanii Constanţa are şase victorii şi o înfrângere în şapte partide, fiind revelaţia competiţiei. CS Năvodari (antrenori, Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase) a învins însă (la limită, e adevărat) Tomitanii la Năvodari, scor 23-22. Ambele echipe s-au întărit în pauza de iarnă cu jucători de la echipe din Superligă, pregătindu-se pentru evoluţii şi rezultate cât mai bune în retur.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii