Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 57% dintre respondenţi sunt de acord cu iniţiativa MAI de a angaja în Poliţie 2.500 de civili

ro

15 Feb, 2016 00:00 2637 Marime text
 

Recent, oficialii Ministerului Internelor au anunţat că, începând cu 15 februarie, vor fi iniţiate procedurile de încadrare din sursă externă pentru un număr de 2.500 de posturi destinate structurilor operative!
 
Chiar dacă iniţiativa este prezentată drept o prioritate a ministrului Afacerilor Interne, care doreşte reducerea deficitului de personal la nivelul structurilor MAI, ea nu este privită cu ochi buni de toată lumea. Mai mult, potrivit unora, sistemul ar avea doar de suferit dacă încadrările vor avea loc.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat, săptămâna trecută, un sondaj de opinie cu următoarea întrebare: „Sunteţi de acord cu iniţiativa MAI de a angaja în Poliţie 2.500 de civili?“
 
Sondajul a primit 283 de voturi, iar 57% dintre respondenţi au spus „Da“ acestei iniţiative, în timp ce 43% nu sunt de acord.


 
„În sfârşit, după atâta timp s-au hotărât şi ei să scoată cele 2.500 de posturi. Este perfect, deoarece noi, cei care am terminat Poliţie locală la Ovidius, nu am fost încadraţi aşa cum ni se promisese. Măcar aşa să avem o şansă“, a comentat unul dintre cititorii cotidianului ZIUA de Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii