Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 50% dintre respondenți ar renunța să circule vinerea, la Constanța, cu mașina personală, pentru un mediu mai curat

ro

29 Mar, 2021 00:00 1285 Marime text

Primarul Chițac spunea că “Vinerea Verde" este o inițiativă de mobilitate urbană la nivel național, inițiată de Ministerul Mediului, prin care dorim să promovăm transportul alternativ în scopul reducerii poluării, dușmanul invizibil care afectează sănătatea tuturor.

Pentru că doar implicarea unui număr cât mai mare dintre noi poate face diferența, vă îndemn la o participare cât mai mare, care să fie un semnal de mobilizare pentru întreaga populație”.

Vergil Chițac a adoptat programul „Vinerea verde". Prin puterea exemplului, primarul și angajații Primăriei au ales în data de 19 martie mijloace de transport alternativ.
 
În perioada 15-22 martie 2021, cotidianul ZIUA de Constanța a derulat un sondaj de opinie pe tema circulaței vinerea, în Constanța, cu mașina personală, pentru a crea un mediu mai curat.
 
În perioada mai sus amintită, cititorii ZIUA de Constanța au putut să răspundă cu DA sau NU la întrebarea: Ați renunța să circulați vinerea, în Constanța, cu mașina personală, pentru a crea un mediu mai curat?
 
50% dintre respondenți sunt de accord să renunțe la a circula vinerea cu mașina persoanală.
 
Asta în timp ce alți 50% dintre cei care au participat la sondaj nu sunt de acord cu o astfel procedură.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii